Ga jij in 2015 beginnen met Yoga?

Gefeliciteerd, wat ga jij een leuke tijd tegemoet! Beginnen met Yoga is een van de beste goede voornemens die je kunt maken. Althans dat vind ik dan. Bij meer dan de helft van de mensen sneuvelen de goede voornemens ook weer vrij snel. De mensen die er wel in slaagden de nieuwe activiteiten vol te houden, hadden het volgende gemeen: ze waren in groepsverband begonnen met de nieuwe activiteit. Dus schrijf je in voor een introductiecursus Yoga bij die yogaschool om de hoek of schrijf je in voor de Mindfulness cursus die half januari start. Als je ergens wordt verwacht op een bepaald tijdstip en je hebt ervoor betaald, is de kans groter dat je daadwerkelijk gaat slagen. Bekijk in Google welke Yogascholen er bij jou in de buurt zitten en neem een proefles of schrijf je direct in voor die beginnerscursus. Veel plezier en Namaste!

 

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>