Sale, wees er snel bij

Ohohoh, het is de tijd van solden, sale, rabatt en ga zo nog maar even door. Ook in Yogaland. Een van mijn favoriete sites om yogakleding te shoppen, heeft weer sale. Wees er snel bij want de leggings vliegen als warme broodjes over de plank. Het merk Drop of Mindfulness heeft werkelijk te mooie leggings en ik was dan ook blij verrast dat Fashionchick ze in de uitverkoop heeft. Maar het allerleukste vind ik de site van Reebok waar je je eigen Yoga legging kunt maken.

Waar koop jij je outfit het liefst?

 

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>