Heb jij goede voornemens voor 2015?

Ik wel. Dit jaar staat met stip op nummer 1, meer aan Yoga doen. Ik wil vaker een les volgen, meer verschillende Yoga stijlen proberen en dit jaar wil ik ontzettend graag op Yoga retreat gaan naar een warm land. Het laatste spaar ik al een paar jaar voor en gaat volgend jaar echt gebeuren. Het eerste voornemen heeft alles met tijd te maken, maar daar ga ik dit jaar gewoon tijd voor maken. Ik ben geleidelijk aan vroeger gaan opstaan. Mijn 2 dochters, van 2 en 4, worden standaard vroeg wakker. Altijd rond 6.30 en meestal probeer ik dan nog eventjes te slapen terwijl zij Sesamstraat kijken maar eigenlijk lukt me dit niet meer want ik ben gewoon wakker. Waarom ga ik dan niet even op de mat staan en doe mijn zonnegroetjes gewoon wat eerder?

Hierdoor houd ik meer tijd over voor ontbijt, aankleden en schoolspullen pakken voor de oudste. Het wordt, kort gezegd, allemaal wat relaxter ‘s ochtends. Groot voordeel voor iedereen bij mij in huis en zeker voor mijn gemoedsrust. Ik vind niets vervelender dan ‘s ochtends met stress vertrekken naar school, creche en daarna je werk. Het is voor de kinderen niet leuk en voor ons ook niet.

Verschillende soorten Yoga

Het voornemen om verschillende Yoga stijlen te proberen komt voort uit het feit dat ik al een paar jaar Hatha Yoga doe en dit zo fijn vind, dat ik weinig andere lessen volg. Maar ik ben zo nieuwsgierig naar Dru, Yin, Bikram en Aerial dat ik waarschijnlijk even uit mijn comfort zone moet stappen en een ander lesje moet volgen af en toe.  Kortom, 2015 wordt een leuk Yoga jaar voor mij. Ik heb er veel zin in.

Welke goede voornemens heb jij?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>