Social tip van de dag

Maandag is voor veel mensen niet bij uitstek de meest ontspannen dag van de week. Vandaar dat ik je vandaag diverse ontspanningsoefeningen geef. Dit zorgt voor een ontspannen begin van de week en ik hoop dat je, als je vandaag spanning ervaart, even pas op de plaats kunt maken om die spanning los te laten.

De gouden tip van vandaag is de app Headspace. Headspace is je eigen persoonlijke trainer die je …in 10 minuten per dag laat ontspannen en geeft je een helder en opgeruimd hoofd als cadeau. Probeer de gratis app waarmee je tien dagen lang 10 minuten per dag onder begeleiding van een uiterst charmante Australier mediteert. Ook als je denkt dat meditatie niets voor je is omdat het te zweverig zou zijn of omdat je niet stil kunt zitten. Juist dan is Headspace een fantastische appĀ  om mee te beginnen. Verre van zweverig en met humor gebracht.

Welke app gebruik jij om te mediteren?

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>