Tips voor een helder hoofd met kerst

December kan een drukke maand zijn met veel sociale “verplichtingen” en afspraken met familie, deadlines op het werk zo vlak voor de kerst en de stress wat je nu precies met Oud & Nieuw moet doen. Hierbij wat tips voor een leeg hoofd tijdens de decemberdagen.

  1. Geniet! Maak je geen zorgen over wat er komen gaat, probeer in het nu te leven. Je hebt alle tijd om die kalkoen, oliebollen of fles champagne in huis te halen.
  2. Plan voor jezelf rustmomenten, momenten waarin je echt niets moet.
  3. Ruim je huis op, plan een ochtend om het huis helemaal schoon te maken en zet je ramen lekker wijd open. Even doorluchten.
  4. Laat je smartphone eens een middag met rust en lees een boek op de bank met een kop thee erbij. Geen Facebook, instagram of Youtube.
  5. Probeer zoveel mogelijk buiten actief te zijn; ga hardlopen, stuk fietsen of wandelen. Frisse lucht doet je goed en de beweging zorgt voor rust in je hoofd.
  6. Nogmaals geniet, het leven is te kort om er niet van te genieten. Laat het los en zie wat er allemaal op je pad komt.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>