Rubriek: Nieuws & actualiteiten

In deze rubriek op yoga.blog.nl kun je alle laatste nieuwsfeiten en actualiteiten rondom yoga lezen.

Actie ‘win een unieke yoga-mat’ succesvol

De actie die yoga.blog.nl samen met YogaShop.nl had opgezet, ‘Win een unieke yogamat’, heeft zoveel reacties opgeleverd dat helaas niet iedereen in de prijzen is gevallen. Bedankt voor alle leuke reacties en houd deze blog in de gaten, want in de toekomst gaan er zeker nog meer leuke acties komen waarbij je een aan yoga-gerelateerd

Lees verder...

Nog even wachten…

Eind dit jaar komt hij dan eindelijk uit: Yoga voor de Wii! De bezitters van deze spelcomputer kunnen dan in de eigen huiskamer yoga uitoefenen. Zoals bekend staan er ook een aantal yoga-oefeningen in het Wii-fit spel, maar eind 2009 komt er een speciale en exclusieve yoga-versie uit.

Lees verder...

Linked-In gebruikers houden van yoga

Volgens Anderson Analytic, die onderzoek heeft gedaan naar aanleiding van sociale netwerksites, is yoga vooral geliefd bij de gebruikers van Linked-In. Een leuk feitje als je vooral kijkt naar de leeftijd en andere interesses van sociale netwerkstie-gebruikers. Gebruikers van MySpace zijn bijvoorbeeld jong en overwegend single.

Lees verder...

Frans yogafestival

Frankrijk is vanaf gisteren tot en met 5 augustus hét decor voor het Yoga Festival Frankrijk. Dit festival wordt elk jaar georganiseerd en elk jaar krijgt één bepaald aspect van yoga extra aandacht. Dit jaar is dat Kundalini yoga. Het is een drukbezocht festival; ruim 1500(!) mensen uit twintig landen komen op het festival bij

Lees verder...

Yoga geneest homo’s?!

Hoezo absurd? De Indiase yoga goeroe, Swami Baba Ramdev, beweert dat homoseksualiteit een ziekte is en dat yoga dé manier is om te genezen……. Ik wist dat yoga voor veel dingen goed is, genezend kan werken en echt een leefstijl kan worden, maar dit gaat me toch iets te ver….. Wat vind jij?

Lees verder...

Turks yoga-avontuur!

De vakantie tijd is weer volop aan de gang en voor de meesten duurt het niet lang meer of er kan genoten worden van een lekkere vakantie. Het aanbod van yogavakanties is enorm en zó populair dat er steeds meer bij komt. Eén van mijn favorieten is een 8-daagse Yoga Retreat in Turkije. Alleen het

Lees verder...

Yoga zou niet helpen?!

Enigszins verontwaardigd las ik de uitkomst van een onderzoek onder zwangere vrouwen dat onder meer yoga niet zou helpen om je voor te bereiden op de bevalling… Ik kan er nog niet over meepraten maar toch ben ik wel van mening dat het juist wel kan helpen! Wat vinden jullie?

Lees verder...

De Global Mala voor de tweede keer

Nog even en dan organiseert Yoga Magazine voor de tweede maal de Global Mala. Een wereldwijd evenement waarbij yogi’s in alle landen op hetzelfde tijdstip yoga beoefenen voor het goede doel. In het weekend van 19 tot en met 29 september gaat dit bijzondere evenement plaatsvinden, waarbij ook jij actief kan deelnemen.

Lees verder...

Leuke combi; skiën en yoga!

  Voor de ski- en yogaliefhebbers organiseert WISH in februari 2010 ene uniek evenement; de WISH yoga-ski week! Je begint de dag met yoga, gaat lekker skien en sluit de dag eventueel ook af met yoga. Wat wil een mens nog meer?

Lees verder...

Origineel met yoga

Ben je even he-le-maal inspiratieloos en weet je echt niet meer wat je moet verzinnen voor het jaarlijkse bedrijfsuitje, je maandelijkse vriendinnenbijeenkomst of een manier om alle nuezen van je collega’s dezelfde kant op te krijgen? Probeer eens AcroYoga-Basics! Een workshop yoga, acrobatiek en massage in 1! Absoluut origineel!

Lees verder...

Ook een yoga hyves!

Naast het feit dat je zelf een hyves pagina kunt maken over je persoonlijk ikje, is er nu ook eentje over yoga! Uiteraard ben ik zelf direct lid geworden en er staat dan ook veel info op en je kunt reageren op leuke onderwerpen!

Lees verder...

Doe eens een ‘Yogabreak’!

  Van 4 tot en met 8 juni kun je genieten van een heuse ‘Yogabreak’; een heerlijk weekend in de Ardennen en waar je je echt in een yoga paradijs waant! Genieten is het code woord en het programma laat dan ook letterlijk geen ruimte voor wat anders open…. Cora Verkuilen, een echte yoga-fanaat, organiseert

Lees verder...