Lazy Sunday Pose

Vandaag de kleermakerszit. Zoals ik al eerder schreef, vond ik het best lang lastig om langer in de kleermakershouding te zitten. Ik kreeg mijn knieen niet omlaag en het ging na een tijdje best pijn doen om zo te zitten. Probeer vandaag eens een liggende kleermakerszit. Erg prettig en een prima manier om de houding te oefenen. Ga zitten op de grond en plaats een blok onder je hoofd en een kussen onder elke knie, Sluit je ogen en probeer een tijdje zo te blijven liggen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>