Yoga met je baby

Wat is er nu leuker om als ‘yoga-verslaafde’ met je pasgeboren kindje te doen? Yoga! Zerline Nooij is oprichtster van Wonderbaarlijk Samen en heeft onder meer Zerlines yoga met je baby. Naast het feit dat het erg leuk is om te ervaren, kan je baby je erg veel leren.

 

Volgens Zerline is ervaring met yoga niet noodzakelijk, dus als je wel geïnteresseerd bent in yoga maar het nog nooit hebt gedaan, kun je ook deelnemen. Het is bedoeld voor baby’s vanaf drie weken tot dat ze bijna gaan kruipen. Hier is bewust geen maximum leeftijd aan gesteld, omdat elke baby op een ander moment gaat kruipen.

 

Tijdens een sessie doe je allerlei yoga oefeningen met je baby en het helpt daarnaast de vertrouwensband versterken tussen jou en je kindje, maar ook met hun eigen lijfje. Het kan veel voordelen opleveren, waaronder verbetering van de slaapritmes en onrustigheden. Zerline’s yogastudio bevindt zich in Amsterdam en op haar site kun je meer informatie vinden.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>