Nieuw; teensokken voor de yoga!

Zoals al eerder beschreven op deze blog is bamboe hét ideale textiel voor yoga kleding. MyYoga iséén van de aanbieders van ‘bamboe-kleding’ en heeft ook nog tal van andere leuke dingen voor een yoga-sessie. Zoals teensokken!?

Op Myyoga.nl kun je allerlei soorten kleding vinden om leuk én vooral verantwoord voor de dag te komen in de yoga-klas. Voor mannen en vrouwen, van matjes tot vestjes voor de ontspanning. De teensokken zijn nieuw en in allerlei kleuren en maten te koop. Ideaal voor tijdens de ontspanning en ik weet uit ervaring dat ze erg lekker zitten.

Neem eens een kijkje op de site!

facebook share facebook share

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuw; teensokken voor de yoga!

  1. mercadee

    Voor opgeleide docenten, leerlingen van ons Centrum voor Integrale Yoga en andere belangstellenden organiseren wij in de maanden april, mei en juni een aantal yogadagen. Een yogadag houdt in dat je een hele dag bezig bent met diverse aspecten van Integrale Yoga zoals Hatha Yoga; ontspanning en meditatie; het bijwonen van een lezing waarin gelegenheid is tot het stellen van vragen; en een open les zoals een Zen wandeling of een buitenmeditatie. Het is een gelegenheid om kennis te maken met Integrale Yoga, ons centrum en onze medewerkers. Het is ook een gelegenheid om een dag met gelijkgestemden te zijn en nieuwe energie en inspiratie op te doen of volledig tot innerlijke rust te kunnen komen. Data: April: Vrijdag 13 april en zondag 22 april; onderwerp: Het juiste gebruik van het denkvermogen. Mei: Vrijdag 4 mei en zondag 13 mei; onderwerp: Meditatie. Juni: Zondag 3 juni en Vrijdag 15 juni; onderwerp: Het mysterie van de adem. Kosten: € 55,- voor een dag; € 130,= voor 3 dagen. Informatie en inschrijving via 010 – 2499322.

      /   Reply  / 
  2. gold price

    Wat wil een mens nog meer; lekker zittende yoga kleren en een steentje bijdragen aan het milieu?! De website ‘Wat mooi’ biedt kleding aan voor onder meer yoga gemaakt van biologische stoffen zoals bamboo. Leuke bijkomstigheid; het is ook nog betaalbaar!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>