Win een unieke yoga mat!

Voor alle yoga liefhebbers onder ons kan ik een unieke kennismaking aanbieden met de yoga-matten van yogaShop.nl, dé online winkel voor al je yoga- en meditatieproducten. Beide matten zien er niet alleen aantrekkelijk en mooi uit, na intensief gebruik kan ik je verzekeren dat ze ideaal zijn om je yoga-sessie op uit te oefenen. Lees snel verder en maak kans op één van de nieuwe Love Generation Eco Yoga matten of de nieuwe LG Mantra mat!

YogaShop.nl is een online winkel, gespecialiseerd in diverse producten op het gebied van yoga en meditatie. Nieuw in de collectie zijn de Love Generation Eco Yoga amtten en de LG Mantra matten.

De Love Generation Eco Yoga Mat

Deze nieuwe yoga mat is speciaal voor intensief gebruik en geschikt voor alle soorten yoga en pilates. Naast het feit dat hij er echt schitterend uitziet, in diverse kleuren verkrijgbaar, biedt het extra comfort dankzij het zachte en flexibele materiaal. De dikte (6 mm) zorgt ervoor dat je comfortabel ligt en een perfecte isolatielaag vormt. De kans om uit te glijden bestaat niet, de mat heeft anti-slip eigenschappen, zodat je alle oefeningen perfect uit kunt voeren. Leuke bijkomstigheid is dat de mat gemaakt is van milieuvriendelijk materiaal: TPE, 100% biologisch afbreekbaar is, vrij van giftige stoffen, chloor, pvc en latex en het RoHS eco keurmerk draagt. Dee mat is verkrijgbaar in de kleuren bruin/licht bruin, blauw/lichtblauw, zwart/grijs, paars/roze en aan beide zijden te gebruiken. Inclusief een handig draagkoord. De afmetingen zijn 183×63 cm.

 

 

 

 

 

 

LG Mantra mat

Deze mat van Love Generation is ideaal voor een dagelijkse yoga-sessie en erg licht. De mat is ‘sticky’, dus anti-slip en heeft een draagkoord zodat je hem makkelijk mee kan nemen. In het midden dan de mat staat de mantra ‘lokah samastah sukhino bhavantu Ohm shanti shanti shanti’,  en dit betekent ‘may all beings around the world be happy and free, ohm peace peace peace’. Deze middellijn is handig bij het vinden van je evenwicht en een geode utigangspositie. Deze mat is verkrijgbaar in de kleuren zwart en paars met gouden opdruk en 4 mm dik , 183×61 cm.

 

 

 

 

 

 

En speciaal voor jou mag Yogablog.nl een aantal van deze matten weggeven ter kennismaking! Wil jij kans maken op één van de twee matten? Stuur dan een reactie naar aanleiding van dit artikel en vermeld je voorkeur; de Love Generation Mat of de LG Mantra Mat! Vergeet niet je adresgegevens erbij te zetten.

 

Kijk voor meer informatie en leuke artikelen op YogaShop.nl.

facebook share facebook share

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “Win een unieke yoga mat!

  1. Hennie

    Graag zou ik ook zo’n Yogamat winnen, het liefste de Love Generation.

      /   Reply  / 
  2. Anne-Wil

    Wat leuk om hier te lezen over yogashop.nl! Al zoekende naar (toeval ?) een nieuwe yogamat kwam ik op deze blog terecht en vervolgens ook op yogashop.nl. De love generation eco mat vind ik er erg mooi uitzien en komt verantwoord op mij over (is ook wat waard!). Ik zou het dan ook zeker niet erg vinden om zo’n mat te winnnen… ;)

    Namaste,

    liw

    p.s. daarvoor hoef ik toch niet mijn adresgegevens ín dit bericht te zetten??

      /   Reply  / 
  3. Wendy

    Ik kom graag in aanmerking voor een roze/paarse Love Generation mat!

    Groetjes,
    Wendu

      /   Reply  / 
  4. Daniëlle van den Berg

    Vooral de ECO-mat spreekt me erg aan. Met ons platform proberen we mensen die op zoek zijn naar zingeving te informeren over de volle breedte van een bewuste en inspirerende levenswijze. Deze mat biedt in dat opzicht echt iets extra’s: de natuurlijke productie past helemaal bij het gebruik ervan. Bovendien een leuk onderwerp voor een artikel/blog op onze site (die binnenkort volledig verneiuwd wordt!)
    Hartelijke groet en succes met jullie website,
    Daniëlle van den Berg

      /   Reply  / 
  5. iris

    Duidelijke en heldere uileg over beide yogamatten.
    Ik doe sinds een half jaar aan yoga en vindt het helemaal geweldig.
    Wil nu een eigen matje aanschaffen zodat ik thuis ook aan yoga kan gaan doen en dan is deze matjes info erg handig.
    Mijn keuze gaat uit naar de mantramat omdat ik de spreuk erg mooi vindt.
    Groetjes, Iris

      /   Reply  / 
  6. Simone

    Ik zou graag kans willen maken op de Love Generation Eco Yoga Mat.

      /   Reply  / 
  7. Santos

    In de nieuwe draai die ik aan mijn leven gegeven heb gaat Yoga een belangrijke onderdeel van zijn. Een leuke (blauw/lichtblauw) Love Generation mat wordt hierbij erg gewaardeerd.
    Succes en groetjes,
    Santos

      /   Reply  / 
  8. Marielle

    Sinds kort doe ik aan bodybalance, in het kader van een algehele gezondheids- en lifestyleverbetering. Ben daarnaast al bijna 25 kg afgevallen. Wil nu graag thuis ook actief blijven.
    De ecomat heeft mijn voorkeur: ik ben goed voor mezelf én voor mijn omgeving :-)

      /   Reply  / 
  9. Alexandra

    Ik ben pas begonnen met Yoga, dus een eigen mat lijkt me heel fijn, en dan ga ik toch voor de Love Generation Eco Yoga Mat omdat hij gemaakt is van milieuvriendelijk materiaal, dat vind ik gewoon heel belangrijk

      /   Reply  / 
  10. Monique

    Ik doe pas sinds kort aan Yoga en vind het helemaal geweldig. Je komt gigantisch tot rust en dat heb je nodig in een heel druk leven. Ik heb van mijn lerares haar matje mogen proberen en die was zo heerlijk dat ik het niet met een “simpel matje” wil gaan doen. De Love Generation Mat spreekt mij heel erg aan omdat hij o.a. 6 mm dik is en van zacht en flexibel materiaal is.
    Groetjes,
    Monique

      /   Reply  / 
  11. Tialda

    Beste Reneé,
    Na al wel 5 keer via een welbekende zoekmachine op yogamat gezocht te hebben, probeer ik het vandaag nog voor een laatste keer. En tot mijn verbazing krijg ik 2-3 linken die ik eerder niet gekregen had. Waaronder deze van je blog en je prijsvraag als ik het zo mag noemen. Ik vind de Love Generation Eco Yoga Mat geweldig! En nu na een jaar geleden begonnen te zijn met werken bij een duurzame bank, steeds meer zo veel mogelijk biologisch eten te kopen, zou het kunnen uitoefenen van mijn yoga op een Eco Mat het plaatje compleet maken.

    Veel succes met je blog en hartelijke groet,
    Tialda

      /   Reply  / 
  12. Mariëlle Roovers

    Hoi,

    Na een aantal jaren yoga gedaan te hebben (waar de matten aanwezig waren)ben ik nu van plan om Do-Inte gaan doen. Waarbij ook de meridiaanstrekkingen van belang zijn.
    Aangezien ik reumatisch ben aangelegd lijkt het mij wel wat om wat losser te komen door ruimte in de meridianen te creeeren.
    Aangezien we nu een matje mee moeten nemen was ik op zoek naar een mooie mat.
    Wat mij aanspreekt is dat er zo’n mooie tekst op staat.
    gedachten zijn krachten; dus als je op deze tekst je oefeningen doet wens ik niet alleen mijzelf vrede en vrijheid toe maar elk wezen op aarde!
    Mijn voorkeur zou uitgaan naar de LG Mantra mat in het paars.

    Groeten Mariëlle Roovers

      /   Reply  / 
  13. jackojacobdaniel

    Nou nou, dat wil ik wel ja.. :)

    Hallo,

    mijn naam is jacko en ben van plan binnenkort te beginnen met yoga lessen te volgen om zo wat soepeler door het leven te gaan qua lenigheid zowiezo, en ben dus op zoek naar een matje.

    Was net een beetje op internet aan het rondneuzen wat er allemaal voor soorten en smaken zijn en toen kwam ik opeens jullie linkje tegen dus ik denk ik reageer even.

    Owja heb ik nog even een vraagje over het vinden van het juiste matje… Maakt de dikte veel uit van het matje als je het hebt over of 4 of 6 millimeter? Voel je dat goed? reacties zijn welkom..

    Oja mog ik een van de gelukkigen zijn… die “LG Mantra mat” met die mooie en handige tekst in het midden vind ik wel erg mooi. In het zwart.

    Oww bij nader inzien. “Leuke bijkomstigheid is dat de mat gemaakt is van milieuvriendelijk materiaal: TPE, 100% biologisch afbreekbaar is, vrij van giftige stoffen, chloor, pvc en latex en het RoHS eco keurmerk draagt”. Dat wordt dan toch die, voor moedertje natuur(lijk). Oja bruin/licht bruin..

    Thanks & Greets,

    jacko

    oja, waar kunnen de adres gegevens geplaatst worden??

      /   Reply  / 
  14. Petra Hoek

    De kans om met de “De Love Generation Eco Yoga Mat” mijn oefeningen te doen zou ik dolgraag krijgen!!
    Ik ben al enige tijd een zeer enthousiaste yogaliefhebber en het lijkt me toch wel heel fijn om zelf een mat te hebben.
    Graag zou ik deze kans krijgen!

      /   Reply  / 
  15. JIska van Leeuwen

    Ik zou heel graag die mooie Love Generation mat winnen. Wat een mooi product!

      /   Reply  / 
  16. lonneke

    mooi die paars/roze matten van Love Generation!Wat goed dat ze 100% afbreekbaar zijn.
    Worden ze nog wel weggegeven? Zou het wel heel leuk vinden.
    Groetjes Lonneke

      /   Reply  / 
  17. Panama

    Prijs/kwaliteit Zover wij weten, leveren wij de yogamatten tegen de goedkoopste prijs van Nederland aan. Dit is mogelijk omdat wij grote partijen vanuit het buitenland inkopen en genoegen nemen met een lage marges. We hopen wel dat we een bestaansrecht kunnen realiseren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>