Yoga voor Dummies

Na al verschillende boeken van de serie ‘… voor Dummies’ te hebben gelezen, ben ik overstag gegaan voor de DVD ‘Yoga voor Dummies’. Vooral de humor en duidelijke informatie spreken me in deze serie aan en met het yogaDVD is het niet anders. Erg leuk en met de verschillende poses en houdingen kun je gelijk aan de slag als je eens yoga wilt uitproberen.

 

Het ideale is dat je het heerlijk thuis kunt doen, op elk moment zonder dat iemand je stoort. Trek gewoon de stekker uit de telefoon en geniet. De instructrice Sara legt duidelijk de houdingen uit en doet ze zelf ook zodat je met haar mee kunt doen.

Ik vind het helemaal leuk, vooral omdat je op deze manier kennis kunt maken met yoga zonder dat er ingewikkelde dingen van je gevraagd worden. Ik zou zeggen; probeer het zelf eens uit! Via het internet kun je de DVD snel en makkelijk bestellen.

facebook share facebook share

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>